реге музика

Таг
3Вести

СИНОВИТЕ НА БОБ МАРЛИ ПРЕРАБОТИЈА НЕГОВА ПЕСНА ЗА 75. РОДЕНДЕН

ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ ЦЕЛ ДЕН ЌЕ СЕ СЛАВИ БОБ МАРЛИ

РЕГЕ ЛЕГЕНДИТЕ „ИНЕР СРКЛ“ СЛАВАТ 50 ГОДИНИ ОД ГРУПАТА СО БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ ПРЕД МКЦ