ВО НОВАТА ФИЛМСКА ВЕРЗИЈА НА „СНЕЖАНА“ СЕДУМТЕ ЏУЏИЊА СЕ ЗАМЕНЕТИ СО МАГИЧНИ СУШТЕСТВА