„ВРБА“ ДОБИ НОМИНАЦИЈА ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ, МАНЧЕВСКИ ЗА НАЈДОБАР РЕЖИСЕР НА ФЕСТИВАЛОТ РЕЈНДЕНС ВО ЛОНДОН