БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА СЕ РЕНОВИРА ЗА 481 МИЛИОН ДОЛАРИ, ДУРИ И КРАЛИЦАТА ЌЕ МОРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИ