рено 4

Таг
3Вести

БИВШИОТ СЛОВЕНЕЧКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПАХОР ГО ПРОДАВА СВОЈОТ „РЕНО 4“, ДОБИЛ ПОНУДА ОД НАД 34.500 ЕВРА

НАЈАВЕНО ВРАЌАЊЕТО НА „РЕНО 4“, НО ВО ЕЛЕКТРИЧНО ИЗДАНИЕ

МОДЕРНАТА ВЕРЗИЈА НА „РЕНО 4“ Е ЕЛЕКТРИЧЕН КАБРИОЛЕТ