репертоар

Таг
3Вести

ТЕАТАРОТ СЕ ВРАТИ ВО БИТОЛА ПО ОСУМ МЕСЕЦИ ПАУЗА

ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ПОЧНА СО ИЗВЕДБА НА ПРЕТСТАВИ ОД РЕДОВЕН РЕПЕРТОАР

„ЦРНИОТ ПАНТЕР“ НА МАРВЕЛ ИГРА ВО „СИНЕПЛЕКС“ И „МИЛЕНИУМ“