репрезентација

Таг
3Вести

РОНАЛДО ПОСТАВИ НОВ СВЕТСКИ РЕКОРД СО 111 ГОЛОВИ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА

ПАНДЕВ ОДБЕЛЕЖА ДВЕ ДЕЦЕНИИ ВО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА СО ПРВИОТ ГОЛ НА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКИТЕ ПРВЕНСТВА

РОНАЛДО СТАНА САМО ВТОР ФУДБАЛЕР СО 100 ГОЛОВИ ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА