ШВАЈЦАРСКО ЈАДЕЊЕ ЗА КИМ НА СЕКОРЕЈСКИОТ САМИТ ЗА ДА СЕ ПОТСЕТИ НА УЧИЛИШНИТЕ ДЕНОВИ