респиратор

Таг
2Вести

ФОРМУЛА 1 ТИМОТ НА МЕРЦЕДЕС СОЗДАДЕ УРЕД ЗА ДИШЕЊЕ ЗА БОЛНИТЕ ОД КОВИД-19

АВТОКОМПАНИИ СЕ СОГЛАСИЈА ДА ПРАВАТ РЕСПИРАТОРИ И ЗАШТИТНИ МАСКИ