ретка болест

Таг
5Вести

ЌЕ СОБЕРАМ ПАРИ ДА СЕ НАЈДЕ ЛЕК ЗА МОЈАТА РЕТКА БОЛЕСТ, РЕЧЕ СЕЛИН ДИОН, КОЈА ПЛАНИРА ДА СЕ ВРАТИ НА СЦЕНАТА

ВЕЖБАМ ПЕТ ДЕНА НЕДЕЛНО И САКАМ ПАК ДА ПЕАМ, РЕЧЕ СЕЛИН ДИОН, КОЈА СЕ БОРИ СО РЕТКА БОЛЕСТ

СО РАНОТО ОТКРИВАЊЕ ПАЦИЕНТИТЕ МОЖАТ ДА ИМААТ НОРМАЛЕН ЖИВОТ, КАЖАА НА ОСМАТА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ПОДДРШКА НА ЛИЦАТА СО ВИЛСОНОВА БОЛЕСТ

КОМИЧАРОТ БОБ СЕГЕТ 25 ГОДИНИ ГО ПОДДРЖУВАЛ ИСТРАЖУВАЊЕТО НА РЕТКА БОЛЕСТ ОД КОЈА ПОЧИНА СЕСТРА МУ

И ВО КОЛИЧКА МОЖАМ ДА БИДАМ КАПИТЕН, ВЕЛИ ЈАНЕ ВО СПОТОТ НА УЕФА