ретки болести

Таг
4Вести

ВО ГРАДСКИ ПАРК УТРЕ ПО ПЕТТИ ПАТ ЌЕ СЕ ТРЧА ЗА ПОДДРШКА НА ЛУЃЕТО СО РЕТКАТА БОЛЕСТ ВИЛСОН

КОГА ЌЕ СЕ ВРАТАМ ОД КАЈ ПОГБА ПОСАКУВАМ ДА МЕ ЧЕКА ЛЕКОТ СО КОЈ ЌЕ БИДАМ ФУДБАЛЕР, ВЕЛИ ЈАНЕ

ЛУЃЕТО СО РЕТКИ БОЛЕСТИ МОЖАТ ДВОЈНО ДА МУ ВРАТАТ НА ОПШТЕСТВОТО, САМО АКО ИМ СЕ ПОДАДЕ РАКА, ВЕЛИ ЈОСИФ, МОМЧЕ СО ИХТИОЗА