ОД ЧИНИИ ДО КУТИИ ЗА НАКИТ – ВЕЛЕШАНКАТА САНДРА ЈОРДАНОВА ИЗРАБОТУВА ПРЕДМЕТИ ОД СТАРИ ВЕСНИЦИ