риболов

Таг
2Вести

ЗЛАТНА РИПКА ОД 30 КИЛОГРАМИ УЛОВЕНА ВО ФРАНЦУСКО ЕЗЕРО

СЕКОЈА ГОДИНА СЕ УБИВААТ 100 МИЛИОНИ АЈКУЛИ И ДРЖАВИТЕ СЕГА РЕШИЈА ДА ГИ ЗАШТИТАТ