Ричард Бренсон

Таг
3Вести

ЏЕФ БЕЗОС ПО 60 ГОДИНИ ЌЕ Ѝ ГО ОСТВАРИ СОНОТ НА НЕСУДЕНА АСТРОНАУТКА ДА ПАТУВА ВО ВСЕЛЕНАТА

АМЕРИКАНКА 15 ГОДИНИ ЧЕКА НА ПАТУВАЊЕТО ЗА КОЕ ПЛАТИ 250.000 ДОЛАРИ

РИЧАРД БРЕНСОН СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ЛЕТ ВО ВСЕЛЕНАТА