СО ПРВАТА ПЕСНА БРОЈ ЕДЕН НИЗ ЦЕЛ СВЕТ – РИК ЕСТЛИ ПО 35 ГОДИНИ ПОВТОРНО ЌЕ ГО ОБЈАВИ ДЕБИ АЛБУМОТ