„БУГАТИ РИМАЦ“ ПОЧНА СО РАБОТА, НОВИТЕ ХИПЕРАВТОМОБИЛИ ЌЕ СЕ РАЗВИВААТ ВО ОКОЛИНАТА НА ЗАГРЕБ