„ХЈУНДАИ“ ГО НАЈАВИ ПРВИОТ КОНЦЕПТ ОТКАКО ВЛОЖИ 64 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ХРВАТСКАТА КОМПАНИЈА „РИМАЦ“