КРАЈОТ НА „ДЕВОЈКАТА ВО ПАЈАКОВА МРЕЖА“ МЕ ОСТАВИ БЕЗ ЗДИВ, ВЕЛИ КЛЕР ФОЈ ЗА УЛОГАТА НА ЛИЗБЕТ САЛАНДЕР