ПРЕСТАНЕТЕ ДА ОДИТЕ СО ПРЕВЕЗ НА ОЧИТЕ – „НЕТФЛИКС“ РЕАГИРА НА ПРЕДИЗВИКОТ „КУТИЈА ЗА ПТИЦА“