Роберт Алаѓозовски

Таг
2Вести

СКОПЈЕ ЌЕ КОНКУРИРА ЗА ЕВРОПСКА ПРЕСТОЛНИНА НА КУЛТУРАТА ВО 2028 ГОДИНА

МЕ ПОТКУПИЈА СО ВЕВЧАНСКИТЕ ПАРИ, КАЖА МИНИСТЕРОТ АЛАЃОЗОВСКИ ПРЕД ВЕВЧАНСКИОТ КАРНЕВАЛ