СРПСКИОТ ВИОЛИНИСТ РОБЕРТ ЛАКАТОШ НА 30 НОЕМВРИ ЌЕ СВИРИ СО ОРКЕСТАРОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА