Роберт Смит

Таг
2Вести

НОВИОТ АЛБУМ НА „КЈУР“ ЌЕ БИДЕ ИНСПИРИРАН ОД ЛИЧНИТЕ ТРАГЕДИИ НА ФРОНТМЕНОТ РОБЕРТ СМИТ

РОБЕРТ СМИТ ПОТВРДИ ДЕКА „КЈУР“ РАБОТАТ НА НОВ АЛБУМ