Роберто Кавали

Таг
2Вести

МОДНИОТ ДИЗАЈНЕР РОБЕРТО КАВАЛИ ГО ДОБИ ШЕСТОТО ДЕТЕ НА 82 ГОДИНИ

ПРВA МОДНА НЕДЕЛА ВО САУДИСКА АРАБИЈА