рочиште

Таг
2Вести

СУДОТ Ѝ ЗАБРАНИ НА ХЕДЕР ЛОКЛИР ДА ПОСЕДУВА ОРУЖЈЕ ПО НАПАДОТ ВРЗ ПОЛИЦАЈЦИ

ЖЕРНОВСКИ СВЕДОЧЕШЕ ЗА НАРАЧАНИТЕ ШАМАРИ, МИНИСТЕРОТ ЗА ПРАВДА ОБВИНИ ЗА РАЧНО ДЕЛЕЊЕ НА СУДСКИ ПРЕДМЕТИ