Роденден на уметноста

Таг
3Вести

МКЦ ОНЛАЈН ЌЕ ГО СЛАВИ РОДЕНДЕНОТ НА УМЕТНОСТА В ПЕТОК

КОНЦЕРТИ, ИЗЛОЖБИ И ПРОМОЦИЈА НА КНИГА НА СУНЧИЦА УНЕВСКА НА 9. РОДЕНДЕН НА УМЕТНОСТА ВО МКЦ

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „РАДИО“ НА ЉУПЧО ЈОЛЕВСКИ НА РОДЕНДЕНОТ НА УМЕТНОСТА ВО МКЦ