Роџер Далтри

Таг
3Вести

ПРВИОТ АЛБУМ НА „ХУ“ ПО 13 ГОДИНИ ИЗЛЕГУВА ВО НОЕМВРИ, ОБЈАВЕН ПРВИОТ СИНГЛ

СТАРИ СМЕ, НО СÈ УШТЕ ДОБРИ ВО ТОА ШТО ГО ПРАВИМЕ, ВЕЛАТ БРИТАНСКИТЕ РОКЕРИ „ХУ“ ПРЕД ПРОШТАЛНАТА ТУРНЕЈА

ЛЕГЕНДАРНИТЕ РОКЕРИ „ХУ“ СНИМААТ НОВ АЛБУМ И ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ОДАТ НА ТУРНЕЈА