Роџер Ино

Таг
2Вести

ЏИЈАН ЕМИН ЈА ОДНЕСЕ МОЈАТА МУЗИКА ВО ДРУГА СФЕРА, КАЖА РОЏЕР ИНО ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

БРИТАНСКИОТ КОМПОЗИТОР РОЏЕР ИНО ЌЕ НАСТАПИ СО ФИЛХАРМОНИЈАТА НА 23 ФЕВРУАРИ