родители

Таг
4Вести

ИМА ТРИ ТИПА НА РОДИТЕЛИ КОИ РАЗЛИЧНО ВЛИЈААТ НА МЕНТАЛНОТО ЗДРАВЈЕ НА ДЕЦАТА

РОДИТЕЛИТЕ НЕ ТРЕБА ДА БАРААТ ДЕЦАТА ДА ИМ УГОДУВААТ НИМ И НА ДРУГИТЕ, ОТИ ЌЕ СТАНАТ НЕСИГУРНИ КАКО ВОЗРАСНИ, ВЕЛИ ДЕТСКИОТ ПСИХОЛОГ ХРИСТИНА СТЕФАНОВСКА

РОДИТЕЛИТЕ НА АВИЧИ ЌЕ ГО НАСЛЕДАТ НЕГОВОТО БОГАТСТВО ОД 25 МИЛИОНИ ДОЛАРИ