Родољуб Анастасов

Таг
2Вести

ОВА СЕ ПОРТРЕТИ НА СИТЕ МОИ ЛУЃЕ, КАЖА РОДОЉУБ АНАСТАСОВ ЗА НЕГОВАТА ИЗЛОЖБА ВО ВЕЛЕС

РОДОЉУБ АНАСТАСОВ ГО ИЗЛОЖУВА ЦИКЛУСОТ „ЧОВЕК И ПРОСТОР“ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ