родова еднаквост

Таг
2Вести

НОВИОТ СОСТАВ НА ЕВРОПСКАТА ВЛАДА Е ПРИМЕР ЗА РОДОВА ЕДНАКВОСТ

ИСЛАНД СТАНА ПРВАТА ЗЕМЈА СО ЗАКОНСКИ РЕГУЛИРАНА ЕДНАКВА ПЛАТА ЗА МАЖИ И ЖЕНИ