„ЏЕЗ ФМ“ ГО СЛАВИ 20. РОДЕНДЕН ВО ГОЛЕМ СТИЛ – СО КОНЦЕРТОТ НА ЏЕЗ ФАНК ЛЕГЕНДАТА РОЈ АЈЕРС