рок симфонија

Таг
2Вести

ПО ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ ОДРЖА КОНЦЕРТ ВО БИТОЛСКАТА СПОРТСКА САЛА, ПУБЛИКАТА ГИ ПЕЕШЕ МАКЕДОНСКИТЕ РОК ХИТОВИ СО КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР

РОК СИМФОНИЈА СО ПОЗНАТИ ПЕЈАЧИ И БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА 28 АПРИЛ ВО БИТОЛА