ДЕЈВИД БОУВИ БЕШЕ ДАРЕЖЛИВ ПРИЈАТЕЛ, РЕЧЕ ФОТОГРАФОТ ЏЕФ МЕКОРМАК ЧИЈА ИЗЛОЖБА СО СЛИКИ ОД РОК-ЅВЕЗДАТА СЕ ОТВОРИ ВО АНГЛИЈА