Рокенрол куќа на славните

Таг
3Вести

ОЗИ ОЗБОРН И ШЕР МЕЃУ НОВИТЕ ЧЛЕНОВИ НА РОКЕНРОЛ КУЌАТА НА СЛАВНИТЕ

„БОН ЏОВИ“ И НИНА СИМОН ВЛЕГУВААТ ВО РОКЕНРОЛ КУЌАТА НА СЛАВНИТЕ