Рокфелер центар

Таг
2Вести

ЕЛКАТА НА РОКФЕЛЕР СВЕТНА СО „СВАРОВСКИ“ ЅВЕЗДА ТЕШКА 400 КИЛОГРАМИ

ЕЛКАТА НА РОКФЕЛЕР СВЕТНА СО 50.000 СИЈАЛИЧКИ И ЅВЕЗДА „СВАРОВСКИ“