„Роки“

Таг
2Вести

СТАЛОНЕ ЛУТ ШТО ЌЕ СЕ СНИМА ФИЛМ ЗА ИВАН ДРАГО, ГИ ОБВИНИ ПРОДУЦЕНТИТЕ ЗА АЛЧНОСТ

СТАЛОНЕ ПИШУВА ПРИКВЕЛ ТВ-СЕРИЈА НА „РОКИ“