Роман Абрамович

Таг
2Вести

ЧЕЛЗИ НЕ СМЕЕ ДА ПРАВИ ТРАНСФЕРИ И ДА ПРОДАВА БИЛЕТИ ОТКАКО АБРАМОВИЧ СЕ НАЈДЕ ПОД САНКЦИИ

АБРАМОВИЧ СЕ БРЗА ДА ГО ПРОДАДЕ ЧЕЛЗИ, НО БАРА ПРЕМНОГУ ПАРИ, ВЕЛИ ШВАЈЦАРСКИОТ МИЛИЈАРДЕР ХАНСЈЕРГ ВИС