РОМЕО СЕ НАДМИНА СЕБЕСИ, А ТОА МУ УСПЕВА 40 ГОДИНИ, РЕЧЕ КАЛИОПИ ЗА НОВАТА ПЕСНА „КОГА ЌЕ ОСАМНЕ“