ЛАЖНАТА ВЕСТ ДЕКА КУРЦ ГО ИЗБРКАЛ СОРОС ОД АВСТРИЈА ЈА ОБЈАВИ САЈТ ШТО ШИРИ РУСКА ПРОПАГАНДА