РУТА

Таг
5Вести

ЖЕЛБАТА ЗА МОЌ НАД ЉУБОВТА КОН СИНОТ ВО „САМРАК НА БОГОВИТЕ“ СО БРАНКА КАТИЌ НА БДП ГО НАПОЛНИ ДРАМСКИ ТЕАТАР

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „САМРАК НА БОГОВИТЕ“ ИГРА ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ СО БРАНКА КАТИЌ ВО ГЛАВНАТА УЛОГА

БОСАНСКАТА ПРЕТСТАВА „СИН“ ВЕЧЕРВА НА ФЕСТИВАЛОТ РУТА ВО СКОПЈЕ

ПРЕТСТАВАТА „НОРА“ НА НЕЛА ВИТОШЕВИЌ ВЕЧЕРВА ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ

ШЕСТ БАЛКАНСКИ ПРЕТСТАВИ НА ФЕСТИВАЛОТ РУТА ВО СКОПСКИ ДРАМСКИ ТЕАТАР