саксофон

Таг
2Вести

ДЕДО МИ ФЕРУС СВИРЕШЕ ДВА ДЕНА ПРЕД МОЗОЧНИОТ УДАР, ВЕЛИ МУЗИЧАРОТ ФЕРЧО МУСТАФОВ

БИТОЛСКИ ДИЏЕЈ НА САКСОФОН ЈА ОТСВИРИ „АКО ОДАМ ВО БИТОЛА“ ОД СААТ КУЛАТА (ВИДЕО)