СЕ ПРОДАВА САЛФЕТКАТА НА КОЈА МЕСИ ГО ПОТПИША ПРВИОТ ДОГОВОР СО БАРСЕЛОНА, ПОЧЕТНАТА ЦЕНА Е 350.000 ЕВРА