„Сам дома“

Таг
6Вести

МЕКОЛИ КАЛКИН ПАК СЕ СРЕТНА СО КЕТРИН О’ХАРА, „МАЈКАТА“ КОЈА ГО ОСТАВИ САМ ДОМА ДВА ПАТИ ВО ФИЛМСКИОТ ХИТ

МЕКОЛИ КАЛКИН ГИ ПОДДРЖА ПОВИЦИТЕ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ТРАМП ОД „САМ ДОМА 2“

КАНАДСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА ЈА ИСЕЧЕ СЦЕНАТА СО ТРАМП ОД „САМ ДОМА 2“

„ДИЗНИ“ ЌЕ ПРАВИ НОВА ВЕРЗИЈА НА „САМ ДОМА“

„ДИЗНИ“ ЌЕ СНИМА РИМЕЈК НА „САМ ДОМА“