РАЧНО ИЗРАБОТУВАМ ВИОЛИНИ ИАКО НЕ СУМ ВИОЛИНИСТ, ВЕЛИ ПЕЈАЧОТ ВЕЈЧЕСЛАВ ПОПОВСКИ, КОЈ ОСВОИ СРЕБРО НА НАТПРЕВАР ВО АМЕРИКА