ПОСЛЕДНИОТ СИЛЕН ЗЕМЈОТРЕС ВО КАЛИФОРНИЈА ОСТАВИ ЛУЗНА ВО ПУСТИНАТА ВИДЛИВА ОД ВСЕЛЕНАТА