Сан Франциско

Таг
2Вести

ГРЕТА ТУНБЕРГ ДОБИ ОГРОМЕН МУРАЛ ВО САН ФРАНЦИСКО

КАФУЛЕ ВО САН ФРАНЦИСКО ГО ПРОДАВА НАЈСКАПОТО КАФЕ НА СВЕТОТ – 75 ДОЛАРИ ШОЛЈА