ВО ПЕШТЕРА ВО ШПАНИЈА ПРОНАЈДЕНИ НАЈСТАРИТЕ ОБУВКИ ВО ЕВРОПА, НАПРАВЕНИ ПРЕД 6.000 ГОДИНИ