КРАТОК ФИЛМ НА ГЕОРГИ М. УНКОВСКИ ИМА ПРЕМИЕРА НА САНДЕНС ЕДНА ГОДИНА ПО ТРИУМФОТ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“