Сара Климоска

Таг
3Вести

САРА КЛИМОСКА НА 14 ЈУНИ ВО БЕРЛИН ЌЕ ЈА ПРИМИ НАГРАДАТА ЗА ЕВРОПСКИ АКТЕРСКИ ТАЛЕНТ

САРА КЛИМОСКА ИГРА ВО АВСТРАЛИСКИ ХОРОР ЧИЕ ДЕЈСТВО Е СМЕСТЕНО ВО МАКЕДОНИЈА ВО 19. ВЕК