Сара Мејс

Таг
2Вести

ТРАГАЈТЕ ПО МАГИЈАТА ВО ВАС, КАЖА САРА МЕЈС НА НОВОГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ СО КОЛЕШКИТЕ И БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР

СО РАДОСТ ЌЕ ЈА ПЕЕМЕ „ЕЛКО ЕЛКО“ И СИТЕ НАЈЗАРАЗНИ БОЖИЌНИ ПЕСНИ СО ОРКЕСТАР, ВЕЛИ САРА МЕЈС ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ